PCKT-viikkorahakortin käyttö loppuu 8.5.2023

 

Lämmin kiitos palvelumme käytöstä. Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että PCKT-viikkorahakortin käyttö loppuu 8.5.2023.

Lähdimme aikoinaan tekemään turvallista palvelua lapsille ja nuorille vastuullisen rahankäytön harjoitteluun ja onnistuimmekin luomaan toimivan tuotteen, jolla on vakiintunut, kasvava käyttäjäkunta.

Valitettavasti kasvu on ollut hidasta ja yhtiön hallitus on siksi arvioinut, että asiakasmäärät eivät nouse tarpeeksi nopeasti tasolle, että palvelun ylläpito olisi taloudellisesti järkevää. Tämän vuoksi on tehty päätös palvelun alasajosta. PCKT-viikorahakortin osuus PCKT/Devolon -konsernin liikevaihdosta on alle 5%. Yhtiö keskittyy tulevaisuudessa Mastercard-korttiratkaisujen tarjoamiseen yrityksille Suomessa ja ulkomailla.

Lisätietoja palvelussa olevien varojen palauttamisesta.

Palvelu toimii normaalisti 8.5 asti. Vanhemman saldoa voi siis vielä lisätä ja kortteja käyttää normaalisti. Uusien korttien tilaaminen ei kuitenkaan ole enää mahdollista.

Kaikki PCKT-palvelussa olevat vanhemman saldolla tai lapsen kortilla/taskuissa olevat rahat palautetaan vanhemman ilmoittamalle pankkitilille. Voit syöttää pankkitilin valitsemalla oikean yläkulman menu-valikon takaa kohdasta ”Tilin sulkeminen”.

Vaihtoehtoisesti palvelun päättyessä 8.5 järjestelmä palauttaa varat automaattisesti pankkitilille, jolta vanhempi on siirtänyt varoja palveluun. Mikäli olet siirtänyt varoja manuaalisesti OP:n asiakasvaraintilillemme, suosittelemme että käytät ”Tilin sulkeminen” -ominaisuutta ja syötät sovellukseen tilinumeron johon rahat palautetaan. Mikäli olet tilannut kortin vuoden 2023 aikana, hyvitämme kortin tilausmaksun automaattisesti.

Vielä kertaalleen kiitos palvelun käytöstä.

Jaakko Rytsölä

Toimitusjohtaja
PCKT Money Oyj

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *