Hei!

PCKT-kortin maksuliikenteeseen vaikuttava häiriö jatkuu toistaiseksi joten olemme ottaneet käyttöön tilisiirtomahdollisuuden.
Tilisiirron avulla vanhempi voi maksaa rahaa suoran vanhemman saldollle. Summalla ei ole ala- tai ylärajaa mutta suosittelemme että siirrettävä summa olisi vähintään 20 €.

Raha maksetaan PCKT Money Oyj:n asiakasvaraintilille Nordea-pankkiin. Siirron viestikenttään tulee laittaa teksti SALDO ja puhelinnumero jolla vanhempi on kirjautunut PCKT-sovellukseen, esim. SALDO 0401234567. Isoilla ja pienillä kirjaimilla ei ole väliä.

Tulleet suoritukset kohdistetaan vanhemman PCKT-saldoon päivittäin.

Käytäntöä tullaan jatkamaan kunnes maksukorttiliikenne toimii normaalisti ja mahdollisesti myös sen jälkeen mikäli tilisiirtoa halutaan käyttää jatkossakin.
Huomaathan, että vanhemman saldolle tuleva raha ei mene suoraan lapselle, vaan vanhempi voi saldon puitteissa antaa lapselle sopivaksi katsomansa summan. Saldon suuruuden voi tarkistaa vanhemman PCKT-sovelluksen oikean yläkulman menu-näppäimen takaa.

TILINUMERO
FI93 1572 3000 3921 42 / PCKT Money Oyj

Viestikenttään SALDO sekä puhelinnumero jolla vanhempi on kirjautunut PCKT-sovellukseen, esim. SALDO 0401234567

Olemme äärimmäisen pahoillamme jatkuneesta häiriöstä ja ilmoitamme heti kun maksukorttiliikenne toimii taas normaalisti.
Hyvitämme myös tammikuun kuukausimaksut kaikkien korttien osalta.

Jatketaan toistaiseksi näin. Kiitos ymmärryksestä ja kannustavista viesteistä.

Terveisin
Jaakko Rytsölä
PCKT Money Oyj

PCKT Money Oyj
Fredrikinkatu 61
00100 Helsinki